Vill du vara med och odla i Bagarmossen?

Minns ni Boendedialogen i Bagarmossen? Visar sig att det inte bara var ett jippo med ballonger till barnen och gratis fika. Bagisbloggen fick ett mejl från Charlotte på Boendedialogen som ville att vi skulle göra lite reklam för ett svar på ett av de önskemål som medborgarna kom in med under dialogen. Och visst gör vi det:

Vill du vara med och odla i Bagarmossen? Vi ses på Facebook!

När Boendedialogen besökte Bagarmossen under våren 2012 fick vi in många önskemål om att få odla tillsammans. Nu har vi hittat en bit mark som skulle passa och därför söker vi dig som med dina grannar och vänner vill börja odla.

Som första steg tänkte vi starta en sida på Facebook. Tanken med sidan är att samla och organisera de som vill vara med samt göra det enkelt att få flera att gå med.

Men vi behöver din hjälp, vi vill att sidan ska drivas av någon/några som också är med och odlar. Är det dig vi letar efter? Vill du veta mer? Skicka ett mail till info@boendedialogen.se innan den 31 december. Vi på Boendedialogen hjälper gärna till i början med att starta och fixa Facebooksidan.

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...