Missa inte: Bagis främste välgörenhetshjälte vintercyklar Stockholms tbane-linjer!

Bagisbon Karl Lindqvist har byggt upp en insamlingsstiftelse kring idén att det är viktigt att stödja eldsjälar som kan hjälpa ungdomar att få ett bättre liv. Polstjärna heter den. Men alla som träffat Kalle vet att en av de största eldsjälarna är Kalle själv. Hans senaste projekt låter en smula vansinnigt med tanke på rådande väderlek… men vad gör det. Bagisbloggen tror Kalle fixar det och håller tummarna för att många därute skänker en slant! Karl Lindqvist har ordet:
17 december ska jag genomföra en utmaning som kan framstå som rätt galen – jag ska med start kl 05.00 försöka cykla mellan Stockholms samtliga 100 tunnelbanestationer. För varje station jag passerar skänker jag 10kr. Klarar jag inte samtliga innan solnedgången så skänker jag 2000kr. Pengarna i detta fall går till Polstjärna och är ett led att växa. Mitt mål är att få in så mycket att jag åtminstone kan deltidsanställa en person under våren. Jag är mycket hoppfull!
Vill man bidra gör man det via http://www.inspons.se/Profil/187. Polstjärna samarbetar i detta fall med Inspons som bedriver insamlingar i samband med idrottsaktiviteter.
Vill man följa mig under loppet kan det göras via twitter @kallepolstjarna.

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...