På lördag: BBK-dagen – med fotboll och Ayabaya-musik

Bagarmossens BKAtt Bagisbloggen hittills inte skrivit en endaste rad om Bagarmossens Bollklubb är något av en skandal. Mycket bagiskultur har det blivit, men inte mycket bagisidrott. Som kompensation tänkte jag nu två dagar på raken berätta om spännande evenemang som rör BBK. Den första är BBK-dagen som äger rum nu på lördag. Hannes från BBK berättar mer:

BBK-dagen är nåt vi inom BBK försöker hålla varje år för att skapa klubbgemenskap inom Bagarmossen BK. Vi låter då framförallt de yngre lagen få visa upp sig och spela matcher på Kärrtorps konstgräs (nylagt för i år).

AyabayabandVi passar givetvis på att låta våra nyutbildade unga fotbollsdomare (vi utbildade nästan 30 st i åldern 12-15 år i våras) döma. Sedan har vi uppträdande (AyaBayaBand spelar vid 12, de är verkligen kul för yngre barn), tävlingar (vem skjuter hårdast i bagis, tipsrunda), lotterier och chokladhjul, vi grillar hamburgare mm.

”Inget pretentiöst men ganska trevligt”, tillägger Hannes, och det låter väl som ett bra sätt att tillbringa en lördag. Mer information ska gå att hitta på BBK:s hemsida: www.bagarmossenbk.se

Imorgon berättar Bagisbloggen om vad ni som gillar fotboll kan göra på söndag.

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...