Ödesmatch på söndag: Stöd ditt hemmalag Bagarmossen BK vs Konyaspor

Tabellen...Trodde du att du var lokalpatriot bara för att du håller på Bajen i fotboll? En äkta fotbollsälskande lokalpatriot tar sig på söndag till Kärrtorps IP och hejar på Bagarmossens eget fotbollslag Bagarmossen BK.

Söndagens match är lite extra viktig. En riktig ödesmatch eftersom BBK efter två säsonger i division 3 nu ligger och darrar på nedflyttningsstrecket.

Johan Åberg berättar i ett mejl till Bagisbloggen om hur viktig denna match är:

Matchen på söndag är jätteviktig eftersom vi kämpar med näbbar och klor för att undvika nedflyttning. Just nu ligger vi precis ovanför strecket, med Rågsved jagande i hälarna (se tabell >>). Vi gick upp till trean 2007 och slutade femma som nykomlingar förra året. Det paradoxala är att vi egentligen har ett mycket bättre lag i år, men pga sjukdomar och skador har vi satt oss i denna svåra situation efter en riktigt dålig höst (endast en seger på sju matcher). Trenden ser dock ut att vända nu, då vi börjat få tillbaka lite spelare och har gjort bättre matcher på sistonde. Bland annat slog vi topplaget Huddinge efter ett segermål på övertid. När det gäller motståndarna Konyaspor har vi revanch att utkräva eftersom de vann vårmatchen med 1-0. Vi behöver allt stöd vi kan få på söndag!

Saken blir ännu mer angelägen av att Botkyrkalaget Konyaspor ofta har bra uppbackning på sina matcher. Här är all info du behöver inför matchen på söndag:

Match: Bagarmossen BK – Koyaspor
Plats: Kärrtorps IP (karta >>)
Tid: Söndagen den  6 september klockan 14
Inträde: 30 kr

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...