Bagis favoritförorten i både DN och Tidningen Vi…

…okej, kanske rubriken var lite hårdvinklad, men under veckan som gått har undertecknad hittat flera Bagarmossenreferenser i riksmedia. I Dagens Nyheter  intervjuades häromdagen den rasande skickliga, produktiva och härligt frispråkiga Lina Neidestam under vinjetten Dagens Stockholmare. Hon intervjuas på ett fik i Midsommarkransen, men på frågan om vilken som är henne favoritförort blir svaret: Bagarmossen. Tack för det Lina och visst kan det väl vara så att du rent av har bott här (eller?) och i sådant fall: välkommen tillbaka!

Läs allt om Lina och hennes nya Femisex-serie Maran på hennes blogg: Lina ritar fint >>

När jag häromdagen bläddrade i det senaste numret av Tidningen Vi gjorde jag nästa Bagisupptäckt. På uppslaget med aktualiteter hade hela två saker med Bagisanknytning smygit sig in. Den ena en intervju med och hyllning av bagisbon Karl Lindqvist, vars goda gärningar uppmärksammades av Bagisbloggen i början av sommaren. Karl Lindqvist ligger bakom Polstjärna, en stiftelse som hjälper eldsjälar att samla in pengar till projekt som ger positiva resultat för ungdomar.
Besök Polstjärna och  bidra med lite pengar till valfritt projekt som du tycker verkar vettig. Eller tipsa om ett projekt som du tror skulle behöva en slant >>

Och på samma uppslag konsterar Tidningen Vi: ”Lådcyklarna rullar igen”. Och för att exemplifiera denna trend tar man Bagisföretaget Gamla Enskede Lådcyklar och en bild på deras trehjulingsmodell ”Bagarmossen”. Kul!


Det ryktas att redaktören för dessa sidor bor i Skarpnäck… Om du läser det här får du hemskt gärna fylla nästa uppslag med ännu fler nyheter med Bagisanknytning 😉

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...