Ännu en filminspelning i Bagis…

Minns ni förra året då Bagisbloggen kunde rapportera filminspelningar i Bagarmossen var och varannan vecka (ena veckan Sällskapsresan) och andra veckan Ken Ring och upplopp i norsk dokumentärfilm). Häromveckan knallade Bagisbloggen av en slump förbi följande:

Ännu en filminspelning i Bagis! Eftersom det var ganska dyr utrustning och det stod lådor med sponsrad Red Bull och annat utanför kunde jag inte låta bli att vara en smula nyfiken. Jag ropade till killarna som satt på balkongen och en minut senare stod en av filmens producenter Carl Rapp framför mig och svarade glatt, men något stressat på mina frågor.

Carl Rapp pluggade  till Art Director på Beckmans. Filmen, där några scener spelades in i en lägenhet i Bagarmossen var beställd av varuhuset NK och gjordes av Carl och hans medstudent Calle Liljendahl. Carl bjöd mig upp till lägenheten som tydligen beboddes av hans flickvän, eller åtminstone hade bebotts. Just nu var den dock proppad med svartklädda killar som kastade i sig caterade lunchsallader i väntan på nästa tagning. Jag hann knäppa en bild sen var det dags för tagning och dags för Bagisbloggens slumpvist utsände att lämna inspelningsplatsen.

Carl hann i alla fall berätta att huset i den färdiga filmen var ett höghus inne i stan. Det vara funkisinteriören man ville åt.
-I den färdiga filmen klipper vi in utsikten från ett höghus, sa Carl.

Men vi som bor i Bagis vet att det är insidan som räknas 😉

Hur blev då resultatet?
Kolla in det tredje kapitlet i filmen Chapters by NK här nedan:

Chapters by NK from Beckmans College of Design on Vimeo.

Och kolla in projektet sajt här >>

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...