Lekplatsen Tråget invigd! Här är bilderna

Trots regn och rusk var uppslutningen stor när lekparken Tråget invigdes idag. Varenda lekparksleksak var upptagen, på boulebanan spelade pensionärerna boule, och ”multisportsplanen” var det fullt ös.

Maria Hannäs (v) invigningstalar.Klockan 12 skedde invigningen med ett fint litet tal av Maria Hannäs, vice ordförande i Skarpnäcks stadsdelsnämnd. I talet berättade hon bland annat lite om Trågets historia och över hur glad hon var över att Stockholmshem och Idrottsförbundet hade hjälpt till med finansieringen. Dessutom fick vi veta att allt i parken ännu inte är helt färdig. Bouleentusiasterna saknade en sarg på ena sidan boulebanan, och strax bakom gungorna ska det monteras upp ett lekhus. Maria Hannäs poängterade också att lekparken var resultatet av ett medborgarförslag till stadsdelsnämnden. Och hon uppmanade alla att lämna medborgarförslag så fort det kläcks nya intressanta idéer.

Bagisbloggen, samt en många av de undertecknad pratade med på invigningen, applåderar renoveringen av Tråget. Ett grymt lyft för området. Mer sånt!

Här en liten bildkavalkad från dagens invigning:

Invigning i regn och rusk

Invigning i regn och rusk

invigningen

Snurrgunggungan var populär.

Snurrgunggungan var populär.

Nora älskade gungorna

Nora älskade gungorna

Snurrplattan

Snurrplattan

Andrés och Gael provade pratparabolerna

Andrés och Gael provade pratparabolerna

PRO hade bouletävling

PRO hade bouletävling

Fotbollsplanen

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.