Upptaktskväll för pepparkakshuset

Och nu lite reklam från Bagisgrannar. Jag saxar helt fräckt ur Isa Schöiers utskick:

PepparkakshusetUpptaktskväll för pepparkakshuset

Den 1/11 kl 18.00 – 20.00 i Blå Huset

Medverkande: Marika Lagercrantz, Marita Castro, Isa Schöier m fl.

Föreningen Bagisgrannar hälsar alla välkomna! – till en upptaktskväll för vårt och hela Bagarmossens nya stora projekt ”Pepparkakshuset”.

Kom och hör Marika Lagercrantz med flera läsa fragment ur Isa Schöiers manusutkast som sen i vinter ska skrivas om och skrivas klart, efter samtal och intervjuer med bagisbor.

Kom och hör Marita Castro ifrån Mångkulturellt centrum i Botkyrka prata om ”Plats, identitet och berättelser”

Isa Schöier är med och berättar om hur projektet kom till och vad hon vill att det ska bli. Ingrid Paulsson visar oss hur barn under höstlovet har gestaltat Bagarmossens centrum efter eget huvud. Andreas Lindholm från svenska kyrkan är med och presenterar pepparkakshusutställningen i december; för som första större offentliga aktivitet i projektet ska vi bygga Bagarmossen av pepparkaksdeg!

Kom om du vill vara aktiv i projektet och hjälpa till. Kom om du bara vill vara med och lyssna. Alla är välkomna! Och sprid gärna inbjudan vidare till alla du tror kan vara intresserade!

Projektet arrangeras av Föreningen Bagisgrannar (Bagis.nu) tillsammans med Svenska Kyrkan, Biblioteket, Kulturskolan, Bagarmossens skola, Såpbubblans förskola, föreningen SMAKA, TUR-teatern med flera.

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.