Sugen på att starta restaurang? Ny lokal ledig i Bagarmossen centrum

nyrestaurang

Uppmärksamma bagisbor och givetvis de som är kunder hos Fadi Spel & Tobak har säkert redan märkt att Fadi bytte butikslokal förra veckan. Butiken som tidigare låg i en större lokal vid Lagaplan har flyttat upp till lokalen bredvid Jalla Livs. Ni vet lokalen där vi tidigare hade den etiopiska takeway-restaurangen Ambassel.

Sedan Ambassel lade ner är Bagis definitivt minst en restaurang kort, och Tobias Lind på Stockholmshem medger att de framförallt är intresserade av att det öppnas en restaurang i Fadis gamla lokaler.

-Vi undersöker om lokalen har de rätta förutsättningarna för att driva restaurang, berättar Tobias Lind. Det är sällan vi får en vakans på en så stor lokal i centrum. Så nu vill vi hitta en bra hyresgäst som passar bra in på torget, bidrar till liv och rörelse både dag- och kvällstid och möter en lokal efterfrågan.

Har du som läser detta tips på bra verksamhet i lokalen (det behöver inte vara restaurang) meddelar Tobias Lind att han gärna tar emot tipsen på sajten bagarmossensmartup.se.

Hur trivs då Fadi i sin nya butik bredvid Jalla Livs?
– Vi trivs bra och vi hälsar nya och gamla kunder välkomna, berättar Fadi, som gärna flyttade till en mindre mer passande lokal med lägre hyra.

 

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...