Marika Lagercrantz berättar om sin tid i Berlin…

marika_tia_maria

… på Tina Maria i Bagarmossen. Marika har återvänt till Bagis efter tre år i exil som kulturråd i Berlin och är sugen på att umgås. Här nedan är hennes inbjudan och utmärkta förslag att skapa ett kvarterskrogshäng i Bagis.  Vill du vara säker på att få dig en bit mat och en plats är det bäst att du kontaktar Ali på Tina Maria. Kontaktuppgifter hittar du på krogens eminenta relativt nysläppta sajt: www.tina-maria.se

OBS! Uppdatering från Tina Maria!
Eftersom det verkar vara en hel del intresserade (hittills har Ali fått in 10 bokningar), och Ali är ensam i köket har menyn begränsats till tre rätter. Ni som bokar plats vid bord kan välja mellan:

Kötträtt: Filé Mingnon B.W med pommes. 199 kr

Fiskrätt: Panerad rödspätta med pommes och coronsås. 189 kr

Vegetarisk rätt: Turkisk vegetarisk rätt, Börek med falafel och tzatziki.  139 kr

 

Kom till Tina Maria den 16 december

Jag har bott tre år i Berlin och där hade jag ett stamfik/krog där vi samlades då och då för ett samtala om livet över en bit mat eller bara nått att dricka. Det saknar jag i Bagis just nu. Ett relativt opretentiöst möte där lite folk härifrån träffas och berättar vad det håller på med just nu.

Jag tänkte mig att första gången skulle jag berätta lite om vad jag upplevt i Berlin och under mina tre år som kulturråd i Tyskland.

Vi träffas på restaurang Tina Maria på Ljusnevägen den 16 december klockan 18. Kanske tycker vi sen att det är en bra idé och så bokar vi ett datum för nästa möte när vi ses och någon berättar. Jag har talat med Ali som äger Tina Maria. Han är ensam där och om det kommer många som vill äta behöver han veta det. Så boka i förväg om ni vill ha mat så att han vet hur många vi blir!

Ser fram emot att ses.

Marika Lagercrantz
Åter Bagisbo

 

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...