Roslund och Hellströms ”Odjuret” spelas in i Bagis

Det verkar dugga tätt med filminspelningar i Bagis just nu. Häromdagen spelades det in scener till senaste Sällskapsresan-filmen och idag fick Bagisbloggen följande rapport från Bagisbon Åse:

Tänkte berätta att jag tillsammans med min åttamånaders i vagnen och fyraåringen på ståbrädan vandrade rakt in i en gisslanfritagning med insatsstyrkan i dag. Helt surrealistiskt. När det första hugget i magen passerat såg jag mickmuffarna, kamerorna, fikabordet och SVT-bilarna en bit bort.

Det visade sig vara filminspelning, närmare bestämt Daniel Alfredson som filmar Roslund och Hellströms deckare ”Odjuret” med Ola Rapace i huvudrollen.

De håller till på industritomten i hörnet Fogdevägen/Rusthållarvägen.

Måste säga att hade vi kommit FRÅN affären, sneddat över parkeringen bakom den gamla fabriken, då hade vi BARA sett insatsstyrkan som flankerade en man med en filt om axlarna, och jag tror jag hade svimmat. Så läbbigt var det när vi senare passerade där, trots att jag visste vad som pågick. Inga skyltar eller funktionärer där…

På hemvägen gick vi över inspelningsplatsen, snackade med folk och kollade polispiket och utrustning – perfekt att vara i sällskap med vetgirig fyraåring när man vill stilla sin egen nyfikenhet ; )

Någon som möjligtvis har bilder från filminspelningen? Mejla anders@bagisbloggen.se

Några länkar om Odjuret-filmen:
Piratförlaget >>
DN >>
SVT >>

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...