Musikförening 128 har öppnat nya replokaler i Bagis

Spelat mycket Rock Band hemma framför spelkonsolen? Starta ett riktigt band istället...Är du under 25 år? Har du startat eller på väg att starta ett band? Behöver du replokal? Bor du i Bagis?
Grattis! För sedan ett tag tillbaka finns det fyra nybyggda replokaler mitt i centrumhusets garage under apoteket.

Bakom satsningen står Musikförening 128, en vidareutveckling av Bagarmossens Motorklubb som lade ner sin verksamhet i början av förra året (läs en intressant artikel om föreningen och dess eldsjäl Henry Gustafzon här >>). Den nya föreningen bestående av musikintresserade ungdomar har sedan dess jobbat med att bygga replokaler i den 350 kvadratmeter stora lokalen.

Henry berättar för Bagisbloggen att det kostar 250 kronor per grupp/band i månaden för att få repa i lokalerna. Alla tar med sina egna instrument, men det finns låsbara skåp där man kan förvara dem.

Verksamheten är riktad till ungdomar, och ska man vara strikt kvalar du in i den kategorin om du är under 20 år. Men eftersom alltid någon medlem i bandet är lite äldre har riktmärket blivit 25. Och är du riktigt ung till sinnet och kvalar in i ett band med ungdomar kan du nog rent av vara ännu äldre…

Mer information får du genom att mejla: musikforening128@comhem.se

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.