Efterlysning: Hållbara entreprenörer i Bagarmossen

I maj avslöjade Bagisbloggen att projektet Hållbara Hökarängen är på väg till Bagarmossen. Och nu verkar det vara på gång, men arbetsnamnet är istället ”Blomstrande Bagarmossen” (jojo Stockholmshem gillar alliteration). En del av denna satsning är ett affärsutvecklingsprogram för lokala företagare med hållbara affärsidéer.
Superspännande tycker undertecknad (som själv funderar på att göra något av affärsidén Bug Burger….).
Läs mer om projektet nedan. Resten av satsningen Blomstrande Bagarmossen återkommer vi till i ett senare inlägg!

Bild Inbjudan okt
Efterlysning: hållbara entreprenörer i Bagarmossen

Har du en affärsidé som gör det lättare att leva hållbart? Bor eller verkar du i Bagarmossen? Då är du rätt person.

Vi söker personer som vill delta kostnadsfritt i ett affärsutvecklingsprogram för lokala småföreta­gare.

Vi finns på Lilla Bagis måndag den 13 oktober kl 16-18. Kom förbi så berättar vi mer, ger tips och hjälper till med ansökan.

För mer info kontakta: Projektledare Tobias Lind,tobias.lind@stockholmshem.se, 08-508 39 419, eller Susanna Elfors, 070-686 51 12.

Ansök senast 22 oktober.

Programmet Smart Retro Acceleration Program löper på deltid från 4 dec 2014 till slutet av maj 2015. Under perioden får du delta i 2+2 dagar i innovation camps (i Finland i december och i Bagarmossen i januari), samt en testfas där din idé kan få matchas mot en bredare målgrupp. Programmets tre bästa idéer presenteras för investerare i Berlin i juni 2015.

Smart Retro syftar till att göra städerna mer hållbara och samtidigt öppna för nya affärsmöjligheter genom att utveckla smarta tjänster. Modellen utgår från en innovativ affärsmodell som kombinerar smarta tjänster och stadsutveckling. Välkommen med din idé!

Läs mer om projektet, och anmäl dig här >>

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...