12 nya radhus i Bagis – på tisdag är det samrådsmöte i Folkets hus

modet1 (foto: Stadsbyggnadskontoret)

modet 1 (foto: Stadsbyggnadskontoret)Det har surrats mycket om jätteprojektet att bygga samman Bagarmossen och Skarpnäck (som bland annat inbegriper planer på en ny vägförbindelse), och protesterats en del mot radhusen som inkräktar på Brotorpsskolan, men det har inte pratats så mycket om de 12 radhus som ska byggas i skogen ovanför förskolan Äventyret. Här har planerna kommit långt och nu nått steget Plansamråd, och allmänheten kallas (som ni ser nedan) till ett samrådsmöte nu på tisdag. Efter input från allmänheten formuleras ett slutförslag som stadsbyggnadsnämnden ska ta ställning till i slutet av detta år (fjärde kvartalet 2012). Därefter ska det ta cirka ett år att bygga klart radhusen.

Alla handlingar i ärendet hittar ni här >>

Här är inbjudan:

Inbjudan till samråd om radhus i Bagarmossen

Stadsbyggnadskontoret har upprättat ett detaljplaneförslag för Modet 1 i Bagarmossen som innebär att fastigheten exploateras med 12 st radhus i 2 våningar.

Stadsbyggnadskontoret bjuder in till samrådsmöte den 14 februari 2012 klockan 18.30 i Bagarmossens Folkets hus, Lillåvägen 44.

Planförslaget visas under tiden 19/1– 1/3 i FYRKANTEN i Tekniska
Nämndhuset, Fleminggatan 4 under husets ordinarie öppettider. Kopior av
handlingarna kan erhållas mot avgift på Stadsbyggnadsexpeditionen i Tekniska Nämndhuset, måndag – onsdag 9.00 – 16.00, torsdag 9.00 – 18.30, fredag 10.00 – 15.00 (ändrade tider kan förekomma).

Planförslaget visas även i Bagarmossens Folkets hus, de tider då lokalen har öppet samt på, www.stockholm.se (Pågående planer – Sök).

Eventuella synpunkter på programförslaget lämnas skriftligen och ska senast den 1 mars 2012 ha inkommit till:
Stockholms stadsbyggnadskontor
Registraturen
Box 8314
104 20 Stockholm

Missa inte Bagisbloggens inlägg där vi listar alla kommande byggen i Bagis. Där pågår dessutom en livlig diskussion i kommentarsfältet >>

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...