Tyck till om sambandet Bagarmossen – Skarpnäck i en månad till!

Idébild, lånad från www.stockholm.se/bagarmossen-skarpnackSom Bagisbloggen tidigare uppmärksammat var det lite underligt att samrådstiden för byggprojektet mellan Bagarmossen och Skarpnäck ägde rum mitt under sommarsveriges semestersäsong. Flera Bagisbloggen har varit i kontakt med har tyckt att det var lite märkligt och många har (såväl politiker som boende i området) uttryckt en önskan om att samrådstiden förlängs en månad.

I torsdag kom så beskedet från Stadsbyggnadnämnden:

Stadsbyggnadsnämnden beslutade på sitt sammanträde idag den 24 maj, att samrådstiden för planprogrammet för sambandet Bagarmossen-Skarpnäck (dnr 2009-05582) förlängs t o m den 31 augusti. Det går alltså bra att inkomma med synpunkter på samrådsförslaget (skriftligen) mellan den 13 juni och 31 augusti 2012.

Se där! Så nu gott folk finns det gott om tid att kontemplera förslagen som presenteras på samrådsmöte tden 18 juni. Läs mer här >>

—-

Undertecknad ber om ursäkt för den sena rapporteringen… (har befunnit mig i Paris hela helgen där jag suttit på caféer och i parker och tjuvkikat på bobo-familjer… ”Bourgeois-bohème”)

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...