Provbo i Bagis… 12 Bagisbor erbjuder bed and breakfast

AirbnbAirbnb är en briljant tjänst för alla som tycker det är trist, och dyrt, med hotell. Via Airbnb kan du hooka up med privatpersoner och bo hemma hos dem. Häromdagen fick jag för mig att kolla upp om det fanns någon i Bagis som erbjöd sin lägenhet på Airbnb. Och visst. Hela 12 bagisbor har annonser uppe, var av en lägenhet till och med låg granne med huset jag själv bor i 😉

En bra grej för dig som bor trångt och kanske vill hysa in släktingar i Bagis. Eller varför inte du som bara är sugen på att pröva att bo i Bagis litegrann…

Den stora stjärnan bland Bagarmossens Airbnb-annonsörer är Natalia på Sockenvägen som har hela 73 omdömen, där 71 verkar fullkomligt dyrka hennes värdinneskap och lägenhet. Priset är 896 kronor per natt och gäller för upp till tre personer. Variationen mellan annonserna är stor. Allt från 333 kronor natten till 1500 kronor… men då kan du hysa in hela familjen i Lisas fina Q-märkta radhus på Riksrådsvägen.

Beskrivningarna varierar en del. Undrar exempelvis lite smått vem som vågar hyra rum i en lägenhet med rubriken ”A place to crash” och en bild på en Pelligrino-flaska, en sked och något som liknar en shaker… Tacka vet jag Mia som i sin annons bland annat beskriver vår kära förort på följande vis:

Bagarmossen är en levande 50-talsförort med eko-surdegsbageri/café, bibliotek, yogastudio, apotek, restauranger (thai, pizzeria, sushi, etiopisk mat), pubar och matbutiker (det finns även en tatuerarstudio; skäggiga damen :). Bagarmossen är fullt av kreativa, alternativa människor och många är engagerade i lokalsamhället varför atmosfären är öppen och levande.

Word 😉

Alla annonser hittar du här >>

 

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.