Picknick med Klarskinn och Pannkaksfestival

Söder om söder ligger ett pärlband av härliga söderförorter. Fick nyligen ett mejl från Anna i Hammarbyhöjden som driver den alldeles utmärkta bloggen Indianparken. I just Indianparken anordnas en stor öppen picknick nu på lördag den 6:e juni från 14:00. Då spelar gruppen Klarskinn som leds av Anders Åborg,  en gång i tiden medlem i proggruppen Aston Reymers Rivaler. Mer information lär dyka upp på Annas blogg. Själv missar jag tyvärr detta evenemang eftersom jag själv, långt ifrån vår kära söderort, ordnar Megapicnic i Hagaparken

PannkaksfestivalenDagen efter dessa picknickar är det val, och efter att ha gjort sin medborgliga plikt finns det all anledning att besöka våra grannar i Kärrtorp. Här arrangerar nämligen Turteatern Pannkaksfestival! 

Jag saxar information från Pannkaksfestivalens Facebooksida:

Kommersialismen sköljer som en flodvåg över våra gator och torg. Med hoppborgar, sockervadd och hitradiomusik lockas vi att shoppa oss fram genom stadsbilden. 

Som ett alternativ till den utvecklingen bjuder nu PANNKAKSFESTIVALEN in till en heldag med musik, teater, dans, performance, loppis,konst, barnaktiviteter och pannkakor!

Alla artister och arrangörer ställer upp gratis och ingenting kommer kosta mer än den minsta plånbok kan ha råd med.

Så kom och förvandla 
Kärrtorps torg till en bubblande oas!

Färdiga artister:
Curly Lou
Eskalettes
Den förlorade hopen
Jan Hammarlund
Karin Rudfeldt
Lasse Fabel

Låter riktigt mysigt. Festivalen håller på mellan 12-17 på själva torget och följs upp med Öppen scen i Reflexens foaje klockan 18:00 och avslutas med konsert med Jannes fenomenala orkester klockan 23.

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...