Många möjligheter till fynd hos Möjligheternas Hus i Skarpnäck

Det är många som hittat till den väldigt stora secondhand-butiken Möjligheternas hus i Skarpnäck, men kanske det ändå fortfarande finns några där ute som inte har en aning om att den existerar? På 1000 kvm i två plan kan du fynda kläder, möbler, böcker, tavlor, husgeråd, smycken, kuriosa och mycket, mycket mer.  Har du inte möjlighet att själv transportera hem stora fynd får du dem hemkörda mot en liten avgift, vill du skänka grejer som du inte kan få dit kommer de gärna och hämtar dem.

Möjlighetens Hus är en ideell förening, med IOGT-NTO som huvudman och de erbjuder arbetsträning för långtidsarbetslösa, människor  med ett tidigare missbruk och andra som har  svårt att komma ut på den öppna arbetsmarknaden. Huvudsyftet för verksamheten är att ge möjlighet till arbetsträning, social gemenskap och personlig utveckling för de här personerna.

Klicka här för att läsa mera om Möjligheternas Hus.

Mojligheternashus
Köbildning strax innan dörrarna öppnas.

Mobler
Fynda möbler…

Porslin
porslin…

Bokavdelning
en bok eller två…

Hattar
en hatt…

Stockholmforritiden
eller sex Stockholmsvyer från förr i tiden 🙂

Barbro

Reste i flera år runt i världen med sin ryggsäck och letade efter ett hem, men för tolv år sedan blev hon helt otippat stormförtjust i Bagis. Så nu är ryggsäcken lagd på hyllan och bopålarna fast förankrade här. På sin fritid går hon gärna på upptäcksfärd och i bloggen kommer hon att dela med sig av sina i bagisiakttagelser.

Du gillar kanske också...