Barnfamiljer: Lilla naturpasset är här!

En härlig nyhet för dig som gärna vill ut i naturen med barnen, men kanske inte riktigt kommit på ett bra sätt att göra det på… Lilla Naturpasset är en barnanpassad variant av det ”vanliga” naturpasset och börjar premiärsäljas från och med nästa vecka (vecka 24). Britt-Marie Skog på Skogsluffarna berättar att initiativtagare till Lilla Naturpasset är bagisbon  Lisa Behrenfeldt, som också är en av medlemmarna i Skogsluffarna. Bra insats Lisa!

 

 

Lilla naturpasset 2015

För barn, föräldrar och alla andra upptäckare!

Lilla Naturpasset är en blandning av en orienteringsbana och en naturstig. Kontrollerna hänger på några av alla fina och spännande platser som finns i skogen kring ån mellan Brotorp och Söderbysjön. Till varje kontroll finns det en text som berättar om något som kan upptäckas på platsen.

Det finns 15 kontroller. Du kan ta dem i vilken ordning du vill. Och räkna med att göra många, många fler upptäckter längs vägen!

Lilla Naturpasset kostar 40 kr. Det finns att köpa i Skogsluffarnas stuga Brotorp när det är lördagsöppet där, och på biblioteket i Bagarmossen och i Skarpnäck.

Skogsluffarnas OK www.skogsluffarna.se

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.