OBS INSTÄLLT: Drijo – levererar elektronisk musik mitt i Bagis – konsert på tisdag!

UPPDATERAT:
Har precis fått veta att konserten tyvärr är inställd pga sjukdom.
—-
På tisdag den 5 juni klockan 18:30 är det konsert i Bagarmossens Folkets Hus. Drijo med hemliga gästartister spelar, enligt affischen. Bagisbloggen blev nyfiken letade rätt på Drijos hemsida (drijos.blogspot.se) och skickade iväg några frågor.

Drijo? Vem är du?

Svar:  Jag heter egentligen Joakim Dribe och är 53 år. Drijo är mitt artistnamn och jag har komponerat elektronisk musik på min laptop sedan 2008 då jag gick in i den berömda väggen efter många år som statlig tjänsteman.
Har fått en hel del positiv respons på min musik särskilt från andra musiker och en isländsk ganska stor websajt (gogoyoko.com) har uppmärksammat min musik en del. Det är huvudsakligen instrumental musik förutom 2 låtar så här långt av totalt ca 150.
Var kan man lyssna på din musik?
Svar: Jag har släppt låtarna i form av digitala album, EP och singlar som finns att ladda ner från olika websajter t ex, iTunes, Spotify, gogoyoko mfl. Har även ett 30-tal videos på youtube där det är mycket folk från hela världen som går in och lyssnar.

Du ska ha konsert i Bagarmossens Folkets Hus på tisdag:
Vad kan folk förvänta sig som kommer dit?
Svar:  Ja, det blir ett antal av mina elektroniska låtar som jag och två andra musiker kommer att improvisera till med vanliga instrument (elgitarr och elfiol). En av dessa musiker är i världsklass och har jobbat med artister som Joakim Thåström, Freddie Wadling, Robyn, Stina Nordenstam mfl. Jag tror publiken kan förvänta sig en annorlunda och lite udda musikalisk upplevelse.

Varför spelar du just i Bagarmossen?
Svar: Jag bor i Bagarmossen sedan många år och gillar verkligen denna förort så därför fick det bli Bagarmossens Folkets Hus som konserten kommer äga rum i.
Du som är nyfiken på hur Drijo låter kan kolla in en mängd smakprov på hemsidan (drijos.blogspot.se). Bagisbloggen bjuder dessutom på ett smakprov nedan.
Inträde till konserten på tisdag kostar 50 kronor.

 

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...