Bagis.nu gör comeback!

Bagis.nuUnder nästan ett halvår har föreningen Bagisgrannars skötebarn, sajten Bagis.nu, legat i träda i väntan på genomgående renovering. Sajten är ännu inte hundra procent klar, men innehåller redan en massa bagisgodis. Under Aktuellt kan man bland annat läsa om det nya all-aktivitetshuset för ungdomar (kallat Bagishuset) som invigs imorgon.

”Grannar” heter avdelningen med parollen: ”Om, av och för oss som bor i Bagarmossen”, och här hittar vi en krönika från Max Goldstein som ligger bakom Bagiskartan, samt den roliga intervjun ”Månadens bagisbo” (själv skulle jag gärna se att den uppdaterades varje vecka!).

I Galleriet hittar man främst kulturföreningen Bagisgruppens olika projekt (ska nog ägna en blogg framöver åt att reda ut skillnaden mellan de olika föreningarna…). Kolla gärna in bildserien 200 leenden i Bagis

Även Bagisbloggen är med på ett hörn, med en lista med bloggens senaste rubriker. Tanken är att sajterna ska komplettera varandra. Frågan är vilket håll Bagisbloggen ska gå. Kanske blir det här platsen för att kommentera det som händer och Bagis.nu platsen där man berättar att det händer?

Hursomhelst. Kul att det händer! Och bra jobbat Ingrid, som byggt sajten.

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...