Bagis nya blomsterbutik Blommor4u invigs den 26 januari!

Blommor4u renoveras (foto: Lars Palm)

Blommor4u renoveras (foto: Lars Palm)

Det händer onekligen något spännande i den gamla blomsterhandeln som fått nya ägare, nytt namn och snart ny fräsch inredning. Spänningen har stigit ytterligare nu när ägarna Linda och Lena återigen satt igen fönstren så att man inte riktigt vet vad som händer där inne. Deras ambition är att vara klara på torsdag (26 januari). På kvällen den 26:e, mellan klockan 17-20 slår de upp dörrarna för allmänheten. Bjuder på lite att äta och dricka samt några schyssta öppningserbjudanden.

Vilka är då Linda och Lena? Bagisbloggen har tyvärr inte lyckats träffa dem live, men här kommer en liten presentation baserad på den mejlkonversation vi har haft:

Både Linda och Lena hade många år bakom sig i blomsterbranschen när de en dag sammanstrålade på Fonus blomsteravdelning. Under de sex månader de arbetade ihop växte idén att starta något eget. När de hittade lokalen i Bagarmossen tyckte de att den passade perfekt. Bagarmossen centrum har ju varken en affär för blommor, presenter eller inredning: Så varför inte kombinera allt i en butik?

Lindas stora fritidsintresse är renovering, mode och design. Hon har dessutom tävlat i blomsterbinderi och gått till final i både Norge och Sverige. Med ett förflutet på begravningsbyrån Fonus blomsteravdelning (där Linda jobbat tio år, och Lena jobbat ett halvår) är specialiteten begravningsbinderier. Eller som Lena skriver “Vi är grymt bra inom begravningsbinderier”.

Renovering av den nya lokalen pågår för fullt. Givetvis har Linda och Lena drabbats av en del strul. Tapeten skulle exempelvis levereras efter fem dagar men det visade sig bli fem veckor och den försenade blomsterkylen ska vara på plats på onsdag. Dagen innan den stora öppningen.

Då välkomnar Linda, Lena och hundarna Scooby och Snobben alla nyfikna bagisbor till butiken mellan klockan 17-20. “En mingelkväll med bra öppningserbjudanden och lite smått och gott att äta och dricka.”

Bagisbloggen kan också avslöja att Blommor4u vid sidan om renovering av lokal verkar jobba på en hemsida. Sajten ligger redan uppe, det enda som saknas är varorna:
www.blommor4u.se

 

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.