Stora lägenhetsvisningshelgen…

Eftertraktad fyraMånga jag träffar på i Bagarmossen klagar över att det finns så få stora lägenheter. Det kryllar av ettor och tvåor, finns en hel del treor men är direkt ont om fyror, och femmor är fasligt sällsynt. I alla fall i de kvarter jag bor.

De som har råd flyttar därför ofta till något av Bagarmossens otaliga radhus när de växt ur sin lägenhet (de som inte har råd håller tummarna för att de ska lyckas byta till sig något större i Bagis eller så hamnar de kanske i Skarpnäck).

Tillhör du de som gärna bor i en bostadsrättsfyra eller femma är söndagen den 7 juni lite extra intressant. Då visas nämligen två fyror och en femma i det som på mäklarspråk oftast kallas Gamla Bagis. Själv propagerar jag gärna för denna fyra på Rusthållarvägen 133, eftersom den ligger i min trappuppgång (väldigt trevliga grannar, och fantastisk innergård 😉

Men den här fyran på Kolbäcksgränd är inte pjåkig, för att inte tala om denna femma på Voxnegränd

Så nu får ni rösta, gå på lägenhetsvisning, ta en sväng förbi Pizzaclub Orhem och sedan avrunda med  Pannkaksfestival nu på söndag…  En händelserik vilodag.

 

Visst är vår innergård fin ;-)

Visst är vår innergård fin 😉

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.