Ny Facebook-grupp: Fantastiska grannar – Bagarmossen

I januari skrev Bagisbloggen en text om lite olika Bagisrelaterade forum på Facebook (läs här). Sedan dess har gruppen Bagis! växt och fått enastående 682 medlemmar. Här pratas det om det både det ena och det andra. En ännu större (1175 medlemmar) och mer nischad grupp är Bagarmossen Second Hand – Fynda hos grannen. En perfekt plats för dig som vill fynda och sälja lokalt (undertecknad har själv blivit av med några möbler den vägen).

Elinor Wärholm

Facegruppskapare Elinor Wärholm som av hemsida att döma även är sångerska: elinorwarholm.se (foto: Joel Höglund)

Behövs det fler grupper? Jovisst, tyckte Elinor Wärholm som i förrgår startade gruppen: Fantastiska grannar – Bagarmossen, med en härlig programförklaring:

Denna grupp är till för att vi som bor nära varandra skall veta om det och göra det bästa utav det. Vill du låna ett strykjärn, ha någon att se kvällsfilmen med, dela på ett inköp av en dammsugare, bli av med en möbel, lagat för mycket middag och vill gärna bjuda någon?
Ibland behöver man låna något eller bara hänga med någon och har inte tid eller lust att planera in ett sådant möte – utnyttja grannsämjan, lär känna dina grannar och var spontan! Hurra för bagis!

Det är väl klart den gruppen behövs. Så är du Bagisbo? Gå in och bli medlem nu!

Och du, glöm inte att gilla Bagisbloggen på Facebook 😉
Ett bra sätt att hålla koll på vad som händer på Bloggen och i Bagis >>

Där kan ni bland annat se en liten bild från dagens upplaga av Dagens Nyheter där Bagisbloggen blev citerad. Kul!

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.