Made in Bagis: Vackra afrikanska brickor

Made in BagisI Bagarmossen bor det inte bara knökfullt med kreativa människor. Det bor också en hel del entreprenörer, människor som förvandlar sina idéer till något säljbart. För att stödja dessa lokala entreprenörer smyglanserar Bagisbloggen idag: “Made in Bagis”. Ett sätt för Bagisbor att lansera sina egenhändigt utvecklade pinaler.

Först ut är Katja Jassey, som häromdagen hörde av sig till Bagisbloggen för att berätta om sina fina brickor. Tillsammans med Marita Jonols driver hon Markattor. De gillade gatumodet i Västafrika och kom på att man av de fantastiska tygerna kunde skapa vackra brickor. Dessa brickor säljer de nu via sin hemsida. Kolla igenom det fina utbudet här, lägg sedan en beställning genom att mejla dem, och du kan sedan hämta ut brickan i blomsterbutiken Blommor4u i Bagarmossens centrum.

 

200 kronor styck kostar de. Värda varenda krona tycker Bagisbloggen.

Nio finfina brickor hittar du här >>

Dessutom ett gäng helt fantastiska bilder med västafrikanskt gatumode >>

 

Fotnot: Tyget är från Västafrika, brickorna är pressade på Öland, men tyget är tillklippt här, och idén är kläckt i Bagis och brickorna säljs här… för dig som undrar vad som krävs för att din produkt/tjänst ska räknas som Made in Bagis. 😉

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.