Kameler i Bagarmossen!

Kameler i BagisPrecis när jag smyglanserat Bagiskalendern upptäckte jag ett evenemang som jag helt missat. Det är ju cirkus i Bagis! Ja, när jag skriver det här börjar vi nog närma oss slutet av Cirkus Wictorias föreställning, som påbörjades för sisådär två och en halv timme sedan.

Igår var de på fältet mellan Björkhagen och Kärrtorp och huxflux hade  flyttat hela rasket till grusplanen nedanför Bergholmsskolan. En massa klassiska cirkusvagnar, ett härligt cirkustält och hagar med cirkusdjur. Min dotter och jag fick äran att säga hej till två kameler, två lamadjur, några getter och ett helt gäng dvärgponnys. Däremot missade vi föreställningen, och imorgon är hela rasket rivet. Då far de vidare till Ålsten.

Fler bilder (klicka för större):
Cirkus Wictoria "Exotiskt program". Med exotisk menas kanske att artisterna är från Polen och Ryssland?Lugn lama (inge spott)
Klassisk cirkusvagnGå i mål hos Cirkus VictoriaDvärghästar

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.