Häng med i kostnadsfri skrivarcirkel i Bagis!

Kommunikationskonsulten Marianne Berg vill få lite fart på sitt eget skrivande. Hennes kreativa lösning på problemet är att dra igång en skrivarcirkel i Bagarmossen. Låter hur bra som helst! Här är information saxad från hennes hemsida:

Skriver du för byrålådan? Vill du dela dina texter med andra?

Jag startar gärna en kostnadsfri skrivarcirkel för ett gäng amatörskribenter i Bagarmossen som vill ha  kontakt med likasinnade i sitt skrivande. Jag skriver själv, men har svårt att disciplinera mig vid sidan av jobb och annat. Att ha fasta tider då man träffas och delar synpunkter på sina texter skulle hjälpa mig att komma vidare.

Är du intresserad av att prova några gånger under hösten och se vad det ger?

Kontakta mig via hemsidan eller per telefon 070-567 30 37.

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.