Snart dags för Festival för sjutton! Nina Ramsby, Teddybears mfl

festivalforsjutton

 

Nedräkningen har börjat! Den 6 september är det festival för sjutton! På Nytorpsgärde (mellan Kärrtorp och Björkhagen) Med en massa spännande akter! Här lite info saxad från Facebooksidan (som ni hittar här). Headliner-bandet har för övrigt Bagiskoppling. Bröderna Åhlund i Teddybears växte upp här 😉

Festival för 17 äger rum lördagen 6 september, en vecka innan riksdagsvalet, en festival för alla som har och vill sprida tanken om alla människors lika värde. Kulturens kraft att uppmana, påvisa, påminna, inspirera om ett Sverige där ingen ska behöva vara hungrig eller sova på trottoarerna. För en framtid där kärlek är något fint oavsett vem du älskar, där alla kan ta sig fram och leva ett värdigt liv oavsett fysisk förutsättning eller ålder. För ett framtida Sverige med plats för mångfald av etniciteter, hudfärger, uttryck, relationer, religioner, drömmar….
….Det blir fett kul tillsammans!

TeddyBears, Nina Ramsby, Stefan Sundström, Nike och den Röda Orkestern, Slag från hjärtat, Strindberg som tortyr, Kåldolmar och kalsipper, Fler artister kommer!

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...