Ekodirekt flyttar in i Konsums lokaler på Gamla Tyresövägen!

Coop gamla tyresövägen (bild google maps)Som ni kanske läst i Mitt-i-tidningen har den lilla Coop-butiken på Gamla Tyresövägen, som man passerar när man tar bilen ut från Bagis, klappat ihop. Glädjande nog stod inte lokalen tom alltför länge. Ekobutiken Ekodirekt flyttar in i lokalerna och öppnar matbutik i mitten/slutet av maj.

Följande är saxat från deras Facebooksida:

Ekodirekt flyttar in i Konsums lokaler

Det är med glädje och stor förväntan vi meddelar att vi nu har vi fått möjlighet att ta över Konsums gedigna lokaler på Gamla Tyresövägen, bara några hundra meter från vår nuvarande lokal.

Vår nätbutik är unik i sitt slag och fyller ett hål på marknaden som lockat många kunder. Något vi inte riktigt väntat oss är att fredagsöppet i lokalen skulle bli så populärt att vi inte längre får plats på den yta vi har idag!

Flyttlasset till nya lokalen går senare i vår. Där kommer vi att ha butiksöppet dagligen för er som bor i närområdet, vill göra en utflykt, eller stanna till på vägen hem.

Parallellt fortsätter vi givetvis med vår näthandel. Denna kombination gör att vi håller en hög omsättning och alltid kan ha nya fräscha grönsaker i lager och möta era behov av hur och när ni vill handla för att underlätta er vardag!

Vi hoppas att den nya butiken kommer att vara en lika fin mötesplats för er kunder och för vår personal som vårt ”fredagsöppet” har varit, och att såväl gamla som nya kunder besöker vår nya butik i korsningen Gamla Tyresövägen/ Sockenvägen!

 

Öppettiderna blir troligtvis till en början:
mån-fre 10-20
lör 10-16

Mer info om Ekodirekt: ekodirekt.jetshop.se

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...