Att gå till en frisör i Bagis

…är inte alltid helt lätt. Efter en sökning i Gula sidorna på orden frisör i Bagarmossen fick jag fram hela 8 alternativ! Man får väll anta att vi är mycket välfriserade här i området. Efter mycket vånda gick jag till slut till Isabelle och hennes Salong Jolie på Lagavägen 21. Egentligen av den enda anledningen att det stod en sån söt blomma utanför dörren. Jag har aldrig varit särskilt svårsåld….

Jag tvättades, balsamerades, klipptes och fönades. Allt medan vi glatt snackade på om hår, frisörer, Bagarmossen, miljövänliga Schampon och annat livsviktigt. Isabelle berättade att hon började hos förra ägaren Marianne under 2008 och sedan valde att ta över salongen när Marianne gick i pension. Marianne hade då arbetat på salongen sedan 15 års ålder vilket i alla fall jag tyckte var mäkta imponerande! Ännu mer imponerad blev jag när jag talade med damen i stolen bredvid som regelbundet kommit in till salongen för att få sitt hår lagt sedan 1954. Det kallar jag stammis! Och riktigt snygg i håret blev hon också.

Glad och snyggare än timmen innan knallade jag sedan hem till min del av Bagarmossen. Det är alltid lika kul att slinka in till någon av företagarna runt Bagis och prata om …ja… Bagis.