Mikael Rickfors bjuder in till musikkväll hos Karl och Kristinas den 16 juni kl 17.00

MikaelRickforsblogg2

Sommarens lokala musikaliska höjdpunkt  äger rum hos Karl och Kristinas när den legendariska musikern Mikael Rickfors hedrar våra hoods med en spelning på deras utomhuscafé söndagen den 16 juni.  Med sig har han gitarristen och låtskrivaren Jonatan Stenson.

”Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock. Inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjuttiotalet, eller hans klassiska åttiotals hymn ”Vingar för Pengarna”, utan som en av landets bästa rocksångare någonsin. Han har skrivit och komponerat det mesta av sitt material, ibland med olika medskrivare. Många av hans låtar har blivit tolkade av världsartister. Percy Sledge, Cindy Lauper, Jim Capaldi, Richie Havens, Carlos Santana och självklart The Hollies för att nämna några få. 1988 släppte han sitt album ’Vingar’  som blev en otrolig succé och säljer fortfarande bra i Sveriges skivbutiker.”  Texten är lånad från Mikael Rickfors hemsida.

På youtube hittade jag ett klipp från en tidigare spelning så om du vill få ett smakprov på hur det kan komma att låta hos Karl och Kristinas i mitten av juni klickar du här.

Biljetter till spelningen kostar 250 kr/st och köps hos Karl och Kristinas torsdag-söndag kl 11-17. Läs mera på www.karlokristinas.com

Barbro

Reste i flera år runt i världen med sin ryggsäck och letade efter ett hem, men för tolv år sedan blev hon helt otippat stormförtjust i Bagis. Så nu är ryggsäcken lagd på hyllan och bopålarna fast förankrade här. På sin fritid går hon gärna på upptäcksfärd och i bloggen kommer hon att dela med sig av sina i bagisiakttagelser.