Jogga med sällskap på torsdagar!

Jag gillar att jogga men tycker att det är betydligt trevligare om jag får sällskap. Därför hade jag tänkt lägga ut en efterlysning här på Bagisbloggen – nån som vill springa med mig? Men så fick jag syn på ett intressant anslag nära Kärrtorps centrum. Skarpnäcks orienteringsklubb ordnar gemensamma löprundor varje torsdag hela vintern med start den 1 oktober!

Vill du också vara med? Då är det samling kl 18 vid Kärrtorps IP, huset till höger om hockeyrinken. Och det är ju väldigt nära Bagarmossen.

Är du inte en så van joggare? Lugn, klubben delar in alla i grupper efter tempo. Själv har jag varit förkyld i omgångar ett bra tag och kommer att ta det högst försiktigt.

Mer info hittar du på klubbens hemsida: Projekt: öppen motionsverksamhet!

Visst får du lust att dra på dig joggingskorna och springa på den här grusvägen?

Visst får du lust att dra på dig joggingskorna och springa på den här grusvägen?

Elin Dunås

Frilansjournalist och Bagisbo.

Du gillar kanske också...