Efterlysning: Den där killen som hjälpte Elinor när hon ramlade av cykeln

Bild lånad från: http://www.instructables.com/id/How-to-make-a-Valentine-out-of-Bicycle-Chain/Det kom ett mejl till Bagisbloggen. Ett mejl från Elinor som ville göra en efterlysning. Och självklart: Bagisbloggen agerar gärna språkrör åt kärlekstörstande bagisbor. Någon som känner sig träffad eller vet vem Elinor beskriver. Lämna en kommentar.

Elinor:
– Jag har hört uttrycket; ”Intet ont som inte för något gott med sig”. Jag fick ont, för jag ramlade av cykeln och slog upp läppen och gjorde illa benen. Men det har inte fört nånting gott med sig än, och då tänkte jag att då kanske man kan hjälpa det på traven?
Anledningen till att jag föll var nämligen att jag kollade på en kille. Han hade mörkt hår och glasögon, och lite skägg, och en rutig tröja tror jag.
Jag kommer inte ihåg så noga… Han kom fram och undrade hur det gick och jag cyklade generat vidare så fort han hjälpt mej upp.
Jaja, jag tänkte i alla fall att den där olyckan kunde föra med sig en
trevlig fika i alla fall med denne tilltänkte person! Så att det var värt det att ramla… Någon som vet vem denne kille är? hahaha… det var på emågatan.

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...