Bagisbloggen tillbaka… det här har hänt sen sist…

Det har varit lite dött på Bagisbloggen den senaste månaden. Undertecknad har helt enkelt haft lite för mycket att göra med sitt vanliga jobb (det där som betalar räkningarna). Under månaden som kommit har jag fått in en massa tips som jag tyvärr inte hunnit följa upp. Några av dem är tyvärr överspelade såsom Bagiskonstnären Gun B Malmengrens utställning i Skarpnäcksgården (slutade i tisdags… sorry Gun) eller Linje-17-nätverkets andra möte på Turteatern.

Men så finns det några saker som det inte alls är för sent att tipsa om:

Teater: Det som göms i snö! Spelades ikväll, samt lördag och söndag
Okej, det här är ett tips i senaste laget. Saxar från Facebooksidan där du kan läsa mer och boka gratis biljett.

Nu på fredag har Anonym premiär på sin julföreställning, ”Det som göms i snö”. Det är våran väldigt fria tolkning av den franska deckaren ”8 Kvinnor”. Det utlovas allt ifrån skratt till tårar och som vanligt när vi spelar teater, rum för en hel del spontan improvisation! På den musikaliska fronten bjuds det på jazz, blues, ska, pop och till och med en smula hip-hop! Vi har till och med lyckats klämma in lite dans i konceptet! Som om inte det vore nog så är det dessutom gratis! Det här vill du inte missa!

Premiär fre 26/11 klockan 19:30
Föreställningar lör 27/11 klockan 16:00 och 18:30
Även sön 28/11 klockan 12:00 och 15:00

Alla är varmt välkomna.

Julklappstips:
Bagisbon Isak Krantz har gjort något som Bagisbloggen gått och funderat på länge… nämligen skapat en butik på nätet med tshirts med Bagismotiv. Sugen på att köpa en Bagis-tshirt eller kanske Bagismugg i julklapp?
Kolla in bagisbutiken.se

Nya öppettider i secondhandbutik
”Nu har jag ändrat öppettiderna i min secondhand-butik m barnkläder o leksaker Som Nytt på Lillåvägen 59. Mån-tors 12-18, Fre 12-15
Vänliga hälsningar
Kicki”

Bagarmossens bibliotek stängt för renovering.
Sedan några veckor tillbaka är Bagarmossens bibliotek stängt för renovering och förblir så resten av december. Har du böcker som måste lämnas tillbaka? Du kan lämna tillbaka dem på vilket bibliotek som helst. Du kan också låna om på bibliotekets utmärkta hemsida >>

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...