Missa inte Screentrycksbazar – nu på lördag!

Bagisbloggen har tidigare tipsat om Skarpnäck Kulturhus screentryckarkurser. Nu i helgen som kommer är det Screentrycks-bazar! Läs mer nedan:

Screentrycksbazaar 1 december kl. 12-15

Skarpnäcks Kulturhus foajé fylls av screentrycksbazaaren och inför den stundande julen har du möjlighet att köpa julklappar i form av egendesignade screentryck av Skarpnäcks Kulturhus screentryckare och vänner. Du kan även själv testa att trycka och på plats boka in dig eller köpa ett presentkort för någon av vårens kurser som alltid hålls sista lördagen i månaden.

Detta blir vår allra första screentrycksbazaar och alla är välkomna att delta! För att vara med måste du boka bord och det gör du till skarpnacks.kulturhus@stockholm.se Allt deltagande är kostnadsfritt.

På plats finns även Autobelli pysselverkstad som för dagen har tema Julklappsverkstad! Som vanligt kan du måla, göra kollage, pins och tröjtryck. För tröjtryck (transfertryck) tag med en vit t-shirt eller köp på plats. Om många vill göra transfertryck kan det bli viss väntetid. Autobelli pysselverkstad är till självkostnadspris.

Mer info om Skarpnäck Kulturhus screentrycksmöjligheter här: kultureniskarpnack.se/screentryck/

Och som vanligt nuförtiden… jovisst helgens evenemang finns på Facebook >>

 

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.