Loppistajm! Nu drar loppissäsongen igång på allvar!

En av vårens höjdpunkter i Bagarmossen är den så kallade Megaloppisen. Den äger rum lördagen den 26 maj mellan klockan 10-14 på Lagaplan (utanför Ica). Enligt Facebooksidan har redan nu 443 personer meddelat de kommer att besöka loppisen. Gör det du med!

Bostadsrättsföreningen Voxnan har också av tradition loppis och i år är de så dumdristiga/smarta att de valt att köra sin loppis samtidigt som megaloppisen. Är du sugen på mer är det alltså bara att knalla upp från Lagaplan till Voxnegränd. Deras loppis äger rum mellan klockan 11-15.

Orkar du inte vänta till lördag finns det loppis i Bagarmossen redan på söndag (20 maj). Det är ett gäng barnfamiljer på Ljusnevägen 9-15 (de går radhusen vid Djursjukhuset) som säljer ut begagnade pinaler. Mycket barnkläder utlovas. Regnar det ställs det hela in. Men om vädret är fint är det 12-15 som gäller.

Någon som har tips om fler loppisar? Hojta!

Anders

Grundare av Bagisbloggen. Är relativt ny bagarmossenbo (flyttade hit sommaren 2007), men är numera rejält rotad.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Barbro skriver:

    Smart eller dumdristigt spelar inte så stor roll för oss 🙂 Vårt loppis brukar varavälbesökt och trevligt så vi är övertygade om att många kommer att ta sej den korta promenaden från Lagaplan till hörnet Rusthållarvägen-Voxnegränd. Det är mysigt med loppis och för vår brf har det här blivit ett jättebra sätt att träffa både grannar och bagisbor. Så alla loppisdiggare är hjärtligt välkomna till oss lördagen den 26 maj 🙂

  2. Erik skriver:

    Jag tycker vi borde anordna en stor loppis i slutet av augusti/början av september också, så man kan införskaffa höstens nödvändigheter på ett trevligt sätt innan hösten sätter tänderna i oss. Jag kan vara med att ordna, någon som är på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *