Boende trivs visst på Byälvsvägen

Vi trivs på Byälvsvägen - även när det regnar!

Vi trivs på Byälvsvägen - även när det regnar!

Stockholmshems kundundersökning 2009 är klar. Eftersom vi bor på Byälvsvägen har vi fått brev med en sammanfattning av vad boende i området tyckte. Och resultatet är faktiskt positivt. Tvärt emot vad man kan tro med tanke på det dåliga rykte området dras med.

81 procent trivs bra eller mycket bra i sina lägenheter och 82 procent kan tänka sig att rekommendera Stockholmshem till andra.

Visst, det är en lägre siffra än för Stockholmshem i snitt – snittet är nämligen att drygt 90 procent trivs. Men ändå, 82 procent är helt ok tycker jag!

Mest nöjda är vi på Byälvsvägen med att få fel reparerade inom rimlig tid, sophantering, värdens tillgänglighet och bemötandet från värdens servicetekniker.

Sämre betyg får däremot tillgången på bänkar och bord (jag håller med om att den är skral!), städning av källare och vind, samt info om vad som planeras i området.

Här har Stockholmshem nu lovat att bättra sig.

Bra!

PS. Och så lite statistik: Svarsfrekvensen var drygt 63 procent bland alla boende hos Stockholmshem.

Elin Dunås

Frilansjournalist och Bagisbo.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Vi som bor här vet ju att det är hett på Byälvsvägen, oavsett vad ryktena säger. Enda stora baksidan är väl avståndet till centrum.

 2. Elin Dunås skriver:

  Men nu slog det mig faktiskt att det inte står något om hur vi trivs i området. Bara i lägenheterna. Det måste väl ha funnits någon fråga om det också? Någon som orkar ta reda på det?
  Håller annars med Robert!

 3. Lisbeth Ozel skriver:

  Hej

  Det märks att ni trivs (i alla fall uppåt skogen) för det är ganska långa kötider i Stockholms bostadskö på lägenheterna som hyrs ut. Vi har sökt en fyra ett tag nu men de har gått till folk med kötid på 15-20 år (vår är bara 10 år).

 4. Isabel skriver:

  Vi kan ev få en trea där. Bor nu i Kärrtorp……

  Jag tar gärna emot pepp för att vilja flytta……det känns lite sorgligt att lämna Kärrtorp och lite spännande att få stort kök:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *